Crowdfunding actie: Borgerstein vzw heeft uw hulp nodig!

Borgerstein is actief op drie domeinen: zorg voor personen met een beperking, ouderenzorg en sociale tewerkstelling. Wij bieden kwaliteitsvolle zorgverlening, met respect voor elk individu en met aandacht voor de behoeften van elke cliënt. Meer info op www.borgerstein.be.

Helpt u ons aan een BeleefTV?

Lachende gezichten, vrolijke stemmen, … Het enthousiasme tijdens de twee demonstratiemomenten sprak voor zich. Onze cliënten zien de BeleefTV helemaal zitten! De video’s en spelletjes vielen duidelijk in de smaak. Er werd meegezongen met de Vlaamse liedjes uit de tijd van toen en er werd gepuzzeld. Heerlijk om de cliënten zo te zien genieten!

De BeleefTV is uiterst geschikt voor cliënten met dementie, maar komt ook andere cliënten ten goede. Het toestel is kantelbaar en in hoogte verstelbaar. Het frame is zo gemaakt dat zelfs meerdere cliënten in een rolstoel plaats kunnen nemen.

Dankzij jouw steun komen we een stapje dichter bij ons doel. Elke bijdrage vanaf 5€ is welkom.

Mocht een crowdfundingactie niet het gewenste bedrag opleveren om de BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus een kleine bijdrage voor administratie, gestort op de rekening van Borgerstein.

Actuele status

  • 0,00 €

Veilig online betalen met Mister Cash

Deel deze actie!

Borgerstein vzw

IJzerenveld 147
2860 Sint-Katelijne-Waver

Telefoon: +32(0)15 56 02 00
E-mail: communicatie
Website: https://www.borgerstein.be /

Bezoek DeBeleefTV.be