Corona maatregelen

Door de ontwikkelingen rond het Corona-virus heeft het RIVM besloten dat bezoek aan verpleeginstanties waar mogelijk moet worden beperkt.

Wij van De BeleefTV nemen hierin ook onze verantwoordelijkheid. Om deze reden hebben we besloten om voorlopig de proefweken op te schorten. Door het uitleverproces rond deze proefweken komen we in meerdere instellingen per dag. Dat is nu niet verantwoord.

Zodra de situatie het toelaat zullen we opnieuw de proefweken inplannen. Het is nog steeds mogelijk een proefweek aan te vragen, deze zal in behandeling worden genomen als reeds aangevraagde proefweken zijn ingepland.

Wilt u meer weten over wat De BeleefTV voor u en uw bewoners kan betekenen? Of heeft u juist ideeën en suggesties? Wij horen het graag.

Vrijblijvend zelf De BeleefTV ervaren?

Ook dat kan! Wij nodigen u dan niet uit bij ons op kantoor. Nee, wij gaan een stapje verder. We komen met onze Roulatie-BeleefTV naar u toe. Na plaatsing en een kopje koffie vertrekken wij weer, maar laten De BeleefTV bij u achter, zodat uw bewoners gedurende 1 week ongelimiteerd zich er mee kunnen vermaken. Pas dan heeft u echt een goed beeld van dit product.

Ga direct naar modellen en prijzen

Ik reageer

Ik ben een manvrouw

[recaptcha]

Bij veel moderne ontwikkelingen wordt de oudere generatie over het hoofd gezien en niet tot de doelgroep gerekend. Zonde, naar onze mening. De BeleefTV laat juist zien dat senioren veel baat kunnen hebben bij hedendaagse ontwikkelingen.