Ons Team

De BeleefTV is ontstaan toen we onze passie voor techniek combineerden met onze compassie voor de oudere generatie. Ieder teamlid doet het om zijn eigen reden:

Dennis
Dennis
Wat is er nu mooier dan mensen blij maken?! Vooral mensen die niet meer in staat zijn om hun eigen geluk te sturen.

Dit doet De BeleefTV bij uitstek. Mensen samenbrengen en dan ook nog met een licht therapeutische werking!

Dat ik hier een bijdrage aan lever geeft me een enorm goed gevoel. Daarom werk ik met heel veel passie en plezier bij De BeleefTV.

Junior
Junior
Mijn passie is techniek. Als kleine jongen haalde ik – tot groot plezier van mijn opa – mijn radiografische auto’s al uit elkaar om te zien hoe ze werkten.

Of het nu om computers, auto’s of telefoons gaat.  Ik wil graag technische dingen maken die voor mensen werken. De passie is dus ontstaan onder het toeziend oog van mijn opa en ik vind het geweldig dat ik nu alle kennis die ik sindsdien heb opgedaan kan inzetten om mijn opa’s generatie van dienst te zijn.

Richard
Richard
Iedereen kent wel iemand die lijdt aan dementie. Mijn oma had deze ziekte ook. In de periode waarin de dementie bij haar ontwikkelde, verloor de familie steeds meer het contact met haar en viel ze vaak in slaap wanneer je bij haar op visite was.

Met de ontwikkeling van De BeleefTV zorgen we voor contact met mensen met dementie en zien we ze weer helemaal opbloeien.

Voor mij persoonlijk is het ontwikkelen van De BeleefTV niet alleen een uitbreiding van m’n kennis op het gebied van IT, maar ook een geweldige kans om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Gillion
Gillion
Door het hele land verzorg ik demonstraties en proefplaatsingen voor De BeleefTV. Als ik met De BeleefTV ergens kom breng ik altijd plezier en blijdschap met me mee.

Ik vind het mooi om terug te zien bij de ouderen als ze met de tafel aan de slag gaan. Ik hoop dat ik samen met mijn collega’s nog jaren mensen gelukkig kan maken.

Myrinne
Myrinne
Bij De BeleefTV zorg ik ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Daarnaast laat ik zoveel mogelijk mensen kennis maken met De BeleefTV via verschillende platforms. Zowel online als offline laat ik alles er op zijn best uitzien.

Om de doelgroep en hun begeleiders te zien genieten van hetgeen waar wij met zijn alle, met veel passie en plezier, aan werken. Zorgt ervoor dat we ons blijven inzetten voor de ouderen. Om iets te kunnen betekenen voor de generatie die zo veel voor ons betekend heeft, maakt mij gelukkig.

Marijn
Marijn
Mensen gelukkig maken. Vaak zit dat in kleine, simpele dingen. Door net even dat beetje extra te doen. Voor de ene een kleine moeite voor de ander een groot plezier.

Met De BeleefTV maken mijn collega’s en ik ouderen gelukkig. Ik vind het geweldig om het directe resultaat bij onze doelgroep te ervaren. Dat maakt mij gelukkig.

Lidy
Lidy
Omdat ik kleine “wondertjes” heb zien gebeuren. De bewoners reageren op hetgeen wat ze herkennen van vroeger. Dit geeft een gevoel van veiligheid in een belevingswereld waarin de mensen zich vaak angstig voelen.
Mailo
MailoKantoorhond
Als kantoorhond zorg ik er voor dat het altijd gezellig is op de zaak. Mijn andere belangrijke taak is dat er geen eten in de prullenbak verdwijnt.