Dáárom De BeleefTV

Gebrek aan activiteiten verergert het proces wanneer we het hebben over de verschillende vormen van dementie. Gebrek aan prikkels zorgt ervoor dat de hersenen niet worden gestimuleerd. Dit komt het dementieproces niet ten goede. U zou dit zo graag anders zien. Met De BeleefTV heeft u de oplossing gevonden. Het biedt interactieve spellen waardoor bij mensen zowel de fijne motoriek als het mentale vlak gestimuleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een ‘jukebox’ met muziek en beelden uit de jeugd van de bewoners of aan een spreekwoordenspel. Naast deze stimulering zorgt De BeleefTV voor vrolijkheid, gezelligheid en verbondenheid.

  • Maatwerk: De BeleefTV wordt in verschillende varianten aangeboden met diverse opties.
  • Volop keus: U kunt zelf de software kiezen, dus welke spelen u er op zou willen.
  • Flexibel: De tafel is verrijdbaar, dus u bent heel flexibel in gebruik. Hij kan naar elke kamer worden gereden.
  • Voor meerdere doeleinden te gebruiken: U kunt de BeleefTV ook gebruiken als TV of presentatiescherm.
  • Altijd te gebruiken: De BeleefTV maakt geen gebruik van een beamer, waardoor het licht gewoon aan kan blijven en de gordijnen open. Wel zo gezellig.
  • Solide en robuust: Gaat er een kopje koffie om? Geen paniek. De BeleefTV is daar tegen bestand, dus doekje er over en klaar. U kunt er mee omgaan als een normale tafel. Wij raden alleen af om op de tafel te gaan staan, bijvoorbeeld wanneer u slingers ophangt.
  • Fun: De BeleefTV richt zich op senioren, maar het is vermakelijk voor alle generaties. Hierdoor wordt een bezoekje aan opa en oma weer echt leuk. Sluit een usb aan en kinderen kunnen de foto’s van de vakantie laten zien. Of misschien wil een kleinkind zijn spreekbeurt oefenen voor oma.
  • Laagdrempelig: U kunt De BeleefTV vrijblijvend uitproberen.
De BeleefTV uitproberen? Dat kan!
'Wanneer je in een woonvorm voor senioren met dementie rondloopt, zie je helaas vaak dat bewoners niets om handen hebben. Ze zitten naar buiten te kijken of wat voor zich uit te staren.

De BeleefTV zorgt voor vrolijkheid, gezelligheid en verbondenheid.'