Steun onze crowdfunding-actie

De Beleef TV voor Dijlehof woon- en zorgcentrum, Leuven, België

Dijlehof is een woonzorgcentrum in het centrum van Leuven voor 76 ouderen met een residentiële zorgvraag, waaronder 6 kort verblijf kamers.  Aansluitend zijn er 39 assistentiewoningen en een centrum voor dagverzorging  voor 15 bezoekers. De voorbije jaren ging onze focus naar onze prachtige, centraal gelegen stadstuin die we maximaal willen benutten, een echte ‘eyecatcher’.  Door de jaren heen plaatsten we met  financiële steun van derden fitnesstoestellen, aangepaste zitbanken, een speeltuig voor kinderen, een petanquebaan, een aangepast kippenhok en kochten we 2 aangepaste fietsen.

Dit jaar ligt de focus op het uitbreiden van het activiteitenaanbod binnenshuis. Want ook  tijdens de wintermaanden willen we zoveel mogelijk zinvol betekenis geven aan elke dag.

Dit is één van de redenen waarom we de BeleefTV uitgetest hebben.  De BeleefTV is een grote interactieve ‘ touchtafel’ waarmee je door aanraking  zowel kan spelen, muziek beluisteren als herinneringen kan ophalen. De BeleefTV is verrijdbaar alsook kantelbaar en daarmee multifunctioneel inzetbaar overal in ons huis.

De reacties waren enorm positief!  Zowel bewoners, bezoekers als medewerkers  vonden dit boeiend en uitnodigend . Naast interactieve spellen, die zowel de fijne motoriek als de hersenen stimuleren, zijn de effecten van beelden en muziek sprekend. De BeleefTV zorgt voor vrolijkheid, gezelligheid en verbondenheid. De BeleefTV kan in groep of 1 op 1 worden ingezet.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Beleef TV een meerwaarde kan betekenen voor het dagelijkse leven in Dijlehof.  Daarom willen wij er graag  één aankopen!

Samen sparen

Door middel van een crowdfunding actie hopen wij de aanschaf van een BeleefTV te kunnen realiseren. Om deze actie tot een succesvol einde te brengen, vragen wij uw steun en financiële bijdrage.

Spaart u samen met ons om de Beleef TV in Dijlehof te financieren? Het is heel eenvoudig!
U kan een vrijblijvende storting, al dan niet anoniem, maken op onze pagina. U schenkt éénmalig! Je bezorgt er bewoners, bezoekers en medewerkers jarenlang plezier mee!

Alvast bedankt voor uw steun in dit mooie project!

Over deze actie
Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Wzc Dijlehof. Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via De BeleefTV een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.
Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van Wzc Dijlehof.

Actuele status

Doneer nu!

  • 0,00 €

Veilig online betalen met Mister Cash

Deel deze actie!

Wzc Dijlehof

Minderbroedersstraat 9B,
3000 Leuven, België

Telefoon: +32 16 29 31 42
E-mail: info@dijlehof.be
Website: www.dijlehof.be

Bezoek DeBeleefTV.nl