Wzc Sint-Vincentius rustoord heeft uw hulp nodig!

Het woonzorgcentrum te Kachtem biedt huisvesting aan 113 residenten, met een zeer uiteenlopend zorgprofiel. De woon-, zorg-, en dienstverlening gebeurt door een 85-tal medewerkers. Onze bewoners besteden hun dag in één van onze 9 leefgroepen, waar tal van verscheidene activiteiten worden aangeboden.

Een tijdje geleden mochten we de BeleefTV op proef hebben en daar hebben we gretig gebruik van gemaakt in ‘AL’ onze leefgroepen.

Onze bewoners en medewerkers reageerden laaiend enthousiast over dit toestel. Uitspraken zoals: “Dit toestel mag gerust op mijn kamer staan”, “Oh jammer dat we die TV niet onmiddellijk kunnen houden”, “Wanneer kom je nogmaals met dit toestel naar onze leefgroep?” of “Heel leuk en interessant toestel voor onze bewoners”; bevestigen het enthousiasme.

Bewoners die reeds ver in hun dementieproces zitten reageerden positief op apps met dieren en geluiden, met oude platen, etc.

Daarom willen we dit veelzijdig toestel zeker in ons woonzorgcentrum krijgen. De prijs echter zorgt ervoor dat we dit niet zomaar kunnen aankopen.

We hebben al enkele acties ondernomen zoals een pannenkoekenverkoop, soepverkoop en 10 000 stappen wandeling. Helaas is dit niet voldoende en willen we via crowdfunding actie op poten zetten om financiële steun te bekomen.

In ons filmpje vertellen onze bewoners graag waarom ze een BeleefTV in huis willen.

Over deze actie
Deze crowdfunding pagina is gemaakt in opdracht van Wzc Sint-Vincentius rustoord Wij gunnen alle ouderen het plezier dat De BeleefTV geeft, daarom is het mogelijk om via De BeleefTV een crowdfunding actie op te zetten. Geen hoge onverwachte kosten maar slechts €0,35 cent per donatie voor de kosten die wij maken voor het gebruik van een Ideal betaling. De technische en administratieve afhandeling wordt uitgevoerd door De BeleefTV. Betalingen kunnen gemakkelijk en veilig online worden gedaan via iDeal.
Mocht een crowdfunding actie niet het gewenste bedrag opleveren om De BeleefTV te kunnen aanschaffen, dan wordt het opgebouwde bedrag, minus de kosten voor iDeal (€0,35 per donatie), gestort op de rekening van Wzc Sint-Vincentius rustoord

Actuele status

Doneer nu!

  • 0,00 €

Veilig online betalen met Mister Cash

Deel deze actie!

Wzc Sint-Vincentius rustoord

Hogestraat 68
8870 Kachtem
Telefoon: 051/30.08.97
Email: info@rustoordkachtem.be

Bezoek DeBeleefTV.nl